Hlavní obsah
Článek

Petra Nesvačilová (38) je už rok a půl šťastnou maminkou. I přes maminkovské povinnosti zvládla nazkoušet novou komedii v pražském Divadle Ungelt po boku Ivy Pazderkové (44). Herečka je ráda, že se jí podařilo v tomto období skloubit soukromí i kariéru.

„Já jsem ještě na mateřské a nějak se mi to stalo, že zkouším. Noci a rána mám docela náročné, pak jdu sem a pak jdu na hřiště. Musím říct, že je to další hezký čas, který tady v Divadle Ungelt mohu trávit. Naštěstí mám úžasnou rodinu, tak se to i zvládá po této stránce,“ svěřila se Petra Super.cz.

Herečka má to štěstí, že nepotřebuje tolik odpočívat. „Já jsem trochu takový specifický druh člověka. Já nepotřebuji tolik spánku, mám hodně energie. Přijdu domů ze zkoušky, jdu s dcerou na hřiště, rajtujeme tam po skluzavkách, pak přijdu domů, vařím a uklízím, ale mám zároveň skvělou maminku, tchyni, muže. A díky tomu, jací jsou, tak to člověk může doma hezky skloubit,“ odkryla herečka soukromí během našeho rozhovoru.

Řeč je o hře s názvem Vzhůru ke hvězdám, kde s Ivou hrají dvě pečovatelky, kterým se obyčejná směna zvrhne v neobyčejnou patálii. Hra je k vidění i na Letní scéně Divadla Ungelt na Novém Světě pod Hradčany.

„Těším se na to, je to skvělé, a zároveň trochu náročné,“ doplnila Petra Nesvačilová, která nám také potvrdila, že stále chce mít velkou rodinu a další dítě by velmi ráda uvítala. „Nic se nezměnilo, ano, je to stále velký sen,“ mrkla na nás šibalsky.

Další články

Načítám