Hlavní obsah
Článek

Reality show Love Island míří do finále a atmosféra ve vile houstne. Každý ze zbývajících párů už touží po sladké výhře, ovšem tato vidina se v posledním díle rozplynula Tereze s Tomášem. Ti vilu opustili, vyřadili je diváci. Jaká byla jejich reakce?

Do velkolepého finále letošní série Love Island zbývá už jen několik posledních dnů. Snad všichni ze srdíček si již začínají uvědomovat, že jde o mnohé, a tak by se napjatá atmosféra mezi účastníky dala krájet. Vítězný pár si totiž kromě lásky odnese i 2 miliony korun. O pohádkové výhře si nadále může nechat zdát TerezaTomášem, kteří vilu ve 44. díle opustili.

Tereza s Tomášem se z počátečních favoritů velmi rychle stali snad tím nejméně oblíbeným párem. Jejich věčná slova o velké zamilovanosti a neustálá snaha o dokazování pouta, které mezi sebou mají, se jim nakonec vymstily. Divákům začal pár lézt na nervy a právě samotní diváci je nakonec pomocí hlasování vyřadili.

Po jasném verdiktu, který zazněl z úst moderátorky Zorky Hejdové, nebyli ani Tereza, ani Tomáš, nikterak zaskočení či zklamaní. Alespoň podle záběrů, které byli odvysílány na Voyo, se zdálo, že vyřazení vzali skutečně dobře. Mezitím fanoušci neskrývají radost, a někteří dokonce slaví. „Už bylo načase“ nebo „Bohové mě vyslyšeli,“ objevuje se v komentářích na sítích pod příspěvky pořadu. Všichni jsou ale zvědaví, jak bude vztah Terezy s Tomášem pokračovat po návratu do reality.

4
fotky

Další články

Načítám