Hlavní obsah
Článek

Český youtuber žijící v Americe Jon Mariánek se po pěti letech vrátil do Česka a jako „suvenýr“ s sebou přivezl i nejslavnějšího internetového tvůrce Jakea Paula. Návrat domů se neobešel bez setkání s fanoušky a tuto příležitost jsme si nenechali ujít ani my! Jak akce vypadala? Rozdávání aut, peněz, pořádná show i vystoupení Rytmuse! Podívejte se na ukázku v našem mini vlogu.

Úterní odpoledne jsme strávili v Riegrových sadech a rozhodně jsme nebyli jediní. Společně s námi totiž do tohoto oblíbeného pražského útočiště vyrazily další tisíce lidí - právě zde se totiž konal meet-up s fanoušky Jona Mariánka (26) a slavného amerického internetového tvůrce a boxera Jakea Paula.

Ačkoli oficiální start akce byl avizován až na 17. hodinu, někteří z nedočkavců na místě vyčkávali už od dopoledních hodin - pro mnohé by totiž fotografie nebo podpis od těchto dvou úspěšných hvězdiček znamenala přinejmenším splněný sen.

Na akci nechyběla ani influencerka Maru Rosecká, která patřila do partičky lidí, s nimiž Jon a Jake trávili v Praze čas. Jací jsou mimo stage? „Jsou to super, normální kluci. Byli jsme na lodi a bylo to bezva. Ale co všechno jsme vyváděli, nemůžu říct,“ smála se Rosecká. Jak Jon, tak Jake jsou prý stejně crazy, jak to vidí fanoušci na sítích. „Třeba Jake si i s botami skočil do Vltavy a prošel se tam,“ popsala pro Super.cz.

Mariánek ještě před akcí avizoval, že deseti fanouškům daruje auto. Jak slíbil, tak udělal. Jeden z vozů, teslu, pak dostala jeho maminka, které zároveň na pódiu za všechno poděkoval. Kromě show slavných youtuberů přihlížející diváci sledovali také vystoupení rapera Rytmuse.

Na záběry z akce se podívejte na našem vlogu.

Související témata:
Supervlog

Další články

Načítám