Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) je známá tím, že se nebojí provokovat a svými názory například občas rozvíří i vody šoubyznysu. Tentokrát některé ze svých sledujících vyprovokovala svými slovy o těžké práci, kterou prý také jako influencerka zažívá.

„Těžká práce. I když to tak možná nevypadá,“ napsala k fotografii, na které sedí na zahradě, zatímco jí tým lidí líčí a chystá kolem ní kamery na natáčení. Pod příspěvkem se během chvilky objevilo spoustu komentářů od fanoušků, kteří Agátu upozornili, že by tohle za těžkou práci skutečně neoznačovali.

„Těžkou práci dělají například záchranáři, veškerý personál nemocnic, lidé ve ztížených pracovních podmínkách. A mohla bych pokračovat. Tohle fakt není těžká práce,“ uvedla jedna ze sledujících. „Těžkou práci dělají spíš ti ostatní. Co je těžkého na tom, sedět a nechat se líčit? Ach jo. Je vidět, že tady někdo těžkou práci nezažil. Někdy je mlčeti zlato,“ podotkla další. „Bych vás chtěl vidět na pravidelných směnách ve fabrice u pásu,“ napsal sledující.

Agáta později rázně zakročila a komentáře si kvůli obrovské vlně hejtů vypnula. U dalšího příspěvku pak lidem poradila, aby byli v pohodě. „A tady už se zase s pokorou a láskou maká. A ano rýpalové, nedělám v továrně, ale i tady jsou 12hodinové směny, tak buďte trochu v pohodě,“ napsala máma tří děti, která se v komentářích tentokrát dočkala i zastání.

„Nechte tu Agátu už být. Jestli se vám to nelíbí, tak nečumte,“ napsala příznivkyně. „Vrtáci se vždy najdou. Vidíte, jak jim na vás záleží? Rádi vás sledují, nedáte jim spát a my se na každé zprávy od vás těšíme,“ uvedla další.

Další články

Načítám