Hlavní obsah
Článek

Bratr slavného závodníka formule 1 Michaela Schumachera (55) Ralf (49) oznámil fanouškům, že je gay. Na sociální síti se rovnou pochlubil i přítelem. Vybral si k tomu romantickou fotku u západu slunce.

„Nejkrásnější věc v životě je, když máte po svém boku toho správného partnera, se kterým můžete sdílet všechno,“ napsal na sociální síti Ralf, který je šestinásobný vítěz závodů formule 1.

Ralf byl před lety ženatý, s exmanželkou Corou (47) má dvaadvacetiletého syna Davida. Od rozvodu se ale po jeho boku žádná nová přítelkyně oficiálně neobjevila. Ralf ale štěstí v lásce přeci jen našel, což ocenil i jeho syn. „Jsem moc rád, že jsi konečně našel někoho, s kým se opravdu cítíš dobře a máš pocit bezpečí. Stoprocentně za tebou, tati, stojím a přeji ti vše nejlepší a gratuluji,“ vzkázal mu syn David.

Jeho příspěvek okomentovala také jeho velká kamarádka, německá zpěvačka Carmen Geiss, jež sdílela další fotky zamilovaného páru a prozradila, že spolu chodí už dva roky. „Mám vás oba moc ráda. Máte toho nejlepšího partnera, jakého si lze představit. Po dvou letech konečně můžete ukázat světu svou lásku,“ neskrývala na Instagramu nadšení a prozradila, že se Ralfův přítel jmenuje Étienn. Německá zpěvačka pak Ralfovi a jeho příteli poslala krásný vzkaz. Bývalého závodníka ocenila i jako skvělého otce a člověka.

„Ralf je úžasný muž, který má stejně úžasného syna, jenž pro něj hodně znamená a je pro něj zdrojem radosti a hrdosti po celá léta jeho vzestupu a pádů. Společně prožili nezapomenutelné okamžiky a vybudovali si silný láskyplný vztah, kterým nic neotřese. Ralf dnes oznámil, že je homosexuál. Tento krok byl pro něj aktem osvobození a sebepřijetí. Bylo to odvážné rozhodnutí, které v něm dlouho zrálo, a nyní je plný hrdosti a sebevědomí. Není to jen jeho osobním triumfem, ale i znamením toho, že konečně dokáže žít a milovat svou pravou identitu beze strachu a hanby,“ dodala Geiss s tím, že Ralfova odvaha a upřímnost jsou inspirující.

„Jsem nekonečně vděčná, že ho mám ve svém životě. Jeho cesta k sobě samému je důkazem, že láska a přijetí jsou největšími silami v našich životech. Miluji je oba dva celým svým srdcem,“ dodala jejich velká kamarádka.

Ralf Schumacher má za sebou celkem 180 startů ve formuli 1. Závodil za týmy Jordan Williams a Toyota.

6
fotek

Další články

Načítám