Hlavní obsah
Článek

Tomas Sean Pšenička je čím dál populárnější herec a zpěvák a mladší bratr Davida Gránského (32). Zatím slavnějšímu sourozenci ale pomalu začíná šlapat na paty. Pracoval pro Novu, Českou televizi a ve velkém ho brzy uvidíme i na Primě, se kterou je David úzce spjat.

Bratrovi ale brát příležitosti nechce. „Já si myslím, že bych třeba fakt špatně moderoval. Navíc chci dělat na všech televizích. Dělám teď i velký projekt pro ČT,“ říká Tomas.

Na Primě ho uvidíme v krimiseriálu s názvem Případ tanečnice. „Má postava je takový agresivní týpek. Navenek je takový chladný, mně není moc sympatický, nechtěl bych se s ním kamarádit,“ popsal svou novou televizní roli.

Dostali jsme se i k tomu, jak se má v osobním životě. Už několik měsíců je šťastně zadaný a před pár dny se s přítelkyní vrátili z dovolené v Barceloně. „Vrátili jsme se dva dny zpátky, byl to takový krušný příjezd, nechtělo se mi. Ale hodně mě to nabilo, byli jsme tam čtyři dny.“

Co se týče dalších plánů na léto, jsou hlavně pracovní. Na festivaly, například hudební Colours of Ostrava, který odstartoval ve středu, se Tomas bohužel nepodívá. „Já festivaly miluji, ale nemám na to letos čas. Jinak bych jel hrozně rád,“ dodal Pšenička.

Další články

Načítám