Hlavní obsah
Článek

V zahraničí byla Zorka Hejdová (34) za poslední měsíce víc než dost. Za sebou má moderování hned dvou reality show, které se obě točily v přímořských lokalitách. Během prázdnin si tak užívá pohodu s rodinou v Česku.

„Měli jsme pracovní duben, květen, červen a bude zase pracovní podzim, tak budu odpočívat a cestovat po Čechách a budu v rádiu,“ popsala Zorka svůj plán na letošní léto. Létat do zahraničí tak během horkých letních dnů nepotřebuje za každou cenu a vystačí si i s výlety po rodné hroudě.

„Takhle budeme spokojení. Čtyři pět měsíců jsem byla v zahraničí. Bylo to skvělý, nemůžu si stěžovat. Práce u moře, kde svítí sluníčko, je skvělá,“ prozradila pro Super.cz moderátorka, která má za sebou uvádění show Love Island na Kanárech a natáčení nového pořadu Bachelor v Řecku.

Se synem Nikolasem a s manželem, moderátorem Mírou Hejdou, tak vyrazila na Lipno. Své opálení od moře se tak rovnou rozhodla předvést v plavkách. Letošní formu předvedla moderátorka v růžových bikinách. „Máš krásné nohy,“ začali jí okamžitě její fanoušci po přidání snímků lichotit. „Moc ti to sluší v plavkách, máš hezkou barvu,“ napsal jí další z obdivovatelů.

Související témata:

Další články

Načítám