Hlavní obsah
Článek

Na pražskou premiéru nového představení Forman přiletěla z Ameriky i vdova po Miloši Formanovi (†86). Martina Formanová (58) si slavnostní událost nemohla nechat ujít a prozradila, že do Prahy bude nyní cestovat častěji, a to kvůli práci.

„Teď připravuji seriál pro Českou televizi, který se začne točit v dubnu. Měla jsem schůzky v televizi, s režisérem Honzou Hřebejkem a dramaturgem Josefem Vífkem, takže je to takové pracovní,“ svěřila se Super.cz Martina, která prozradila, že prožívá šťastné období.

Nás zajímalo, zda zvažuje i přestěhování zpět do Prahy. „Vždycky mám takové období, že tady začnu hledat nějaký byt, protože bych tady byla ráda víc a měla bych tady ráda své zázemí. Ale abych řekla pravdu, tak jak bylo drama v Connecticutu, byly tam dva domy, tak ten jeden byl pro hosty a shořel,“ svěřila se Martina Formanová s tím, že má plnou hlavu jiných starostí.

„Teď začínáme stavět. Úplně to shořelo. Už je to chvíli, ale teď se to začíná znovu celé stavět, tak jsem si řekla, že nejdřív vyřídíme jednu věc a pak se vrhneme na další,“ prozradila Formanová, která s manželem v Connecticutu žila na rozlehlém ranči v přírodě celý život. O milované sídlo stále pečuje a po nešťastné nehodě s požárem se jeho část rozhodla dát dohromady.

Další články

Načítám