Hlavní obsah
Článek

Syna Nikolase nikam moc nebere a šetří i jeho snímky na sociálních sítích. Ostatně mu jsou teprve tři roky. Když se otevíraly velké dětské herny, udělala ale moderátorka Zora Hejdová (34) výjimku.

„Užila jsem si to i já. Musela jsem do skákacího hradu nebo do bazénu se spoustou malých míčků. To je opravdu sen každé maminky, když tam bylo ještě dalších dvacet dětí. Ale co bych pro svoje dítě neudělala,“ smála se Zorka, která místo sexy modelů, v nichž ji vídáme obvykle, oblékla obyčejné kraťasy, baleríny a oversize tričko, aby se cítila pohodlně.

Nikolasovi se snaží věnovat veškerý volný čas. Bere ho i na dlouhé pracovní cesty, takže s ním byla například loni na natáčení Love Islandu anebo na jaře měsíc a půl v Řecku. To jí ale samozřejmě pomáhá manžel Míra Hejda (40). A když zrovna nejsou u moře, dětské aktivity řeší podle počasí. „Když je hezky, tak nějaké procházky a výlety. Když ne, tak jsou ideálním řešením právě různé dětské koutky a herny, kterým jsem se zásadně vyhýbala, dokud jsem neměla dítě,“ vysvětlovala.

Probrali jsme i to, proč syna příliš nedává na sociální sítě. A když už, tak spíš zezadu. „Řekla bych, že je to tím, že se nerad fotí. Když chci i nějakou památku sama pro sebe, musím ho zachycovat velmi nenápadně. Jakmile na něj namířím foťák nebo telefon, protestuje. Nemá to rád a já to respektuji. Tohle tedy po rodičích nemá, tak uvidíme, jestli se to nějak časem změní,“ uzavřela.

Další články

Načítám