Hlavní obsah
Článek

„Je tu další Bianca Censori?“ ptají se zahraniční média po zveřejnění fotek jisté Massiel Taveras. S partnerkou Kanyeho Westa ji spojují proto, že navštěvuje stejný zkrášlovací salon, a také a hlavně proto, že na ulici chodí polonahá.

Na obranu Taveras ale musíme napsat, že průhledná potravinářská fólie nejspíš nesloužila jako top do města, ale jako zábal. Ze dveří salonu totiž žena vyšla se staženými minišaty a s telefonem na uchu a rozhlížela se kolem, jako by na někoho čekala… „Outfit“, který v tu chvíli měla na sobě, by do společnosti oblékla opravdu asi jen Censori…

Massiel Taveras je čtyřicetiletá moderátorka, herečka a bývalá královna krásy z Dominikánské republiky, kterou v roce 2007 reprezentovala na Miss Universe.

Taveras byla jednou z hereček, které se dostaly do křížku s ochrankou na červeném koberci na letošním festivalu v Cannes. Média psala především o Kelly Rowland, která se na koberci se ženou pohádala, Taveras se dostala dokonce do fyzické potyčky. Také ona se ohradila vůči chování strážkyně, která celebrity „popoháněla“ pryč z koberce, když už pózovaly dlouho. Podle dotčených ale až příliš hrubě.

Další články

Načítám