Hlavní obsah
Článek

Ještě letos v květnu Anna Kadeřávková (27) zářila štěstím po boku svého přítele. Hrdličky dokonce plánovaly učinit první velký vztahový krok, společné bydlení, to se ale nakonec nekoná. Herečka pro Super.cz přiznala rozchod.

„Už je to všechno hotové a teď už vybavujeme a zařizujeme. Doufám, že v létě proběhne stěhování,“ prozradila nám Anna letos v dubnu. Společně s partnerem, s nímž v tu dobu tvořila pár zhruba rok, se měli stěhovat do jejího nově postaveného baráčku. A přesto, že dvojice zářila štěstím a pár se na novou životní etapu těšil, všechno je nakonec jinak.

Nové bydlení se pomalu, ale jistě rýsuje, dnes si Anna přebírá dokonce klíče a dá se říct, že vše je ve finální fázi. Při výběru nábytku a celkově zařizování si herečka nenechala od nikoho radit. „V tomhle jsem od začátku byla sama a vše jsem si rozhodovala sama,“ prozradila pro Super.cz během Instax párty, která se konala ve středu 11.9.

Stěhovat se ale nakonec bude sama. „Nic, nejsme už spolu, takže nic,“ odpověděla Super.cz na dotaz, co dalšího mají s přítelem v plánu. Namísto toho ale poprvé veřejně promluvila o rozchodu. „Je to, dá se říct, čerstvé,“ uzavřela herečka.

Další články

Načítám