Hlavní obsah
Článek

Loni jeho modely okupovaly při zahájení karlovarského filmového festivalu červený koberec. Letos to návrhář Lukáš Macháček pojal skromněji. Na festivalový opening oblékl herečku Lenku Vlasákovou (52) a dýdžeje vystupujícího pod jménem Nobody Listen.

Ten mezi pány v klasickém smokingu svým modelem s odhalenou hrudí rozhodně zaujal. „Pro muže tvořím kousky, které nejsou v běžné konfekci, jakou mám na sobě třeba teď právě já. Ale dělám je na výšky modelů, takže už není čas předělat to na moji postavu,“ přiznal, že rčení o kovářově kobyle u něj rozhodně platí.

„Letos jsem se věnoval víc privátním klientům než celebritám. Kromě Lenky Vlasákové, kterou jsem oblékal na opening a s níž jsem začal spolupracovat poprvé na premiéře filmu Matka v trapu, kdy jsme si skvěle sedli, šijeme ještě pro Denisu Dvořákovou,“ upřesnil a také vysvětlil, jak to má se spoluprací s celebritami.

„Herečky jsou marnivé, chtěly by si vybírat z dvaceti modelů, ale já jim nabídnu jen jeden. Návrhářům samozřejmě pomáhá, když oblékají známé lidi. Ale je potřeba také z něčeho žít. Mně se klienti vrací, ať už z řad celebrit, nebo soukromých lidí. Ale už nejsem takový blázen, abych jich chtěl mít co nejvíc za každou cenu. Je mi jedno, jestli jich budu mít na červeném koberci padesát, nebo jednoho, chci si to také sám užít,“ uzavřel.

Další články

Načítám