Hlavní obsah
Článek

Delší vlasy a aktuální image Daniela Craiga (56) budí velké emoce. Mnozí jeho fanoušci jej stále vidí jako Jamese Bonda a jeho vlastní styl jim nejde pod nos.

Pak se u jeho fotek v diskuzích objevují komentáře, že vypadá jako „starý děsivý učitel zeměpisu“, a vzlyky nad tím, kam zmizel Bond. „Ach, 007, co se to stalo?“ nebo „Milovala jsem ho jako Bonda“, vzkazují lidé, kteří si pletou realitu s fikcí. Další kritizují, že jej jeho vizáž dělá starším, než ve skutečnosti je.

Řeč je o velmi neformálním outfitu, který Craig zvolil na čajový dýchánek BAFTA (Filmové ceny Britské akademie), konaný v New Yorku. Herec oblékl bílou košili, kterou nechal ležérně rozhalenou, lehkou šedou bundu a široké volné béžové kalhoty. Vše doplnil hnědou, rovněž neformální obuví a brýlemi se šedými skly.

Zatímco většina lidí se jeho stylu spíš vysmívá, redaktoři módních magazínů tleskají. Britský GQ jeho nápaditý styl, konkrétně pak model z pařížského fashion weeku a přehlídky Loewe, označil za „vznešený chaos“, americký Vogue za „krásný a šílený“. Nutno dodat, že herec se v létě stal tváří zmíněné značky, jejíž rukopis je v jeho současném šatníku velmi znát.

Líbí se vám styl Daniela Craiga?
Ano, je to nápadité a sluší mu to
56,1 %
Ne, vypadá hrozně
40,4 %
Nevím
3,5 %
Celkem hlasovalo 3271 čtenářů.
3
fotky

Další články

Načítám