Hlavní obsah
Článek

Na předvádění svého těla ji moc neužije. Modelingu se Jitka Nováčková (32) nevěnuje tolik jako dřív a přehlídky v plavkách nechává jiným. Čas od času však ukáže svou formu a nutno říct, že je to možná škoda.

S rodinou odletěla blondýnka na dovolenou na španělský ostrov Mallorca, kde si užívají krásné počasí. Dny tráví jak jinak než na pláži, kde se držitelka korunky krásy nechala zvěčnit v titěrných bikinách. A pózovala rovnou mezi turisty.

„Palma. Pláž, brýle, písek a plavky,“ napsala k fotce, kterou sdílela. Svou formu na léto odhalila v černých šňůrkových plavkách a nutno říct, že je modelka a influencerka štíhlejší než kdy dřív. Už před časem se Jitka rozhodla přestat jíst maso a mléčné výrobky a přešla úplně na rostlinnou stravu.

To mělo samozřejmě dopad i na její figuru, nejenže se snaží pravidelně cvičit, ale v důsledku toho je Jitka jako proutek. „Vždycky jsem váhu hrozně řešila a paradoxně ve chvíli, kdy jsem to řešit přestala, to přišlo,“ řekla Super.cz Nováčková, jež má také hodně pohybu díky dceři Leah, kterou má s finským fotbalistou Timem Sparvem.

Další články

Načítám