Hlavní obsah
Článek

Dlouho očekávaná přehlídka Victoria´s Secret, která proběhla před několika dny v New Yorku, stále rezonuje na sítích i v médiích. Mezi andílky na mole zazářila hned celá řada světových modelek a show si nenechaly ujít ani áčkové celebrity. Pozvánku obdržela i Češka Krystyna Pyszková, vítězka Miss World 2024, která na „růžovém“ koberci zazářila jako hollywoodská star!

Ikonická přehlídka spodního prádla s názvem Victoria’s Secret Fashion Show se znovu uskutečnila po šesti letech v úterý 15. 10. večer místního času. Show se konala každoročně od roku 2001, ovšem v roce 2019 byla zrušena kvůli kontroverzím tehdejšího marketingového ředitele Eda Razka. Velkolepý comeback zažila v úterý 15. 10. a naprosto předčila očekávání. Přehlídku otevřela jedna z nejznámějších současných modelek Gigi Hadid (29), ale po mole se prošla i její mladší sestra Bella Hadid (28), Kate Moss (50) či Adriana Lima (43). Zazářily ale i české krásky!

Na mole se představila i jedna z nejslavnějších českých modelek Eva Herzigová (51), která se na ikonické přehlídce prošla už před 27 lety. Na akci ale oslnila i rodačka z Třince, vítězka Miss World 2024, Krystyna Pyszková (25). Ta si událost pro tentokrát užila pouze z publika.

Krystyna na sebe upoutala pozornost a na růžovém koberci zazářila. Mnozí z fanoušků věří, že i ona se v budoucnu projde přímo po mole. Ona samotná má zážitek na celý život, jak se rozpovídala pro Super.cz. „Určitě nezapomenu na tu magickou energii, která panovala během celé show, bylo to především proto, že se show konala po dlouhých pěti letech. Byla to opravdu oslava krásy a ženskosti, která spojila všechny uvnitř v jeden okamžik radosti a obdivu. Navíc velkolepé zakončení s Cher bylo nezapomenutelné,“ říká s nadšením.

„Pro mě to byl splněný sen, vždy jsem se na Victorii Secret přehlídku chtěla podívat, takže jsem šťastná, že se mi ta možnost dostala,“ dodala Krystyna.

5
fotek

Další články

Načítám