Hlavní obsah
Článek

Nejen svojí přítomností, ale také aktivním zapojením do odpoledne věnovaného módní přehlídce seniorů podpořil herec Miroslav Etzler (59) pravidelnou akci, kterou každoročně pořádá Studio RoSa.

Necelá třicítka zralých modelek a modelů 60+ oblékla pohádkové oblečení doplněné o šperky a čelenky. Na červený koberec se vydal současně patron přehlídky, herec Miroslav Etzler, který doprovodil nejstarší modelku Radmilu Janíčkovou, která oslavila 94. narozeniny.

Akce, která se letos dočkala jubilejního, desátého ročníku, ukazuje, že i senioři mají zájem se hezky upravit a společensky se setkávat. Pro Etzlera to byla druhá přehlídka v životě, které se účastnil, ale móda kráčí mimo něj. „Preferuji pohodlnost a přírodní materiál,“ upřesnil.

Mezi seniory, které svojí přítomností potěšil jak on, tak i herecká kolegyně Sára Korbelová, svěřil, že sám své prarodiče bohužel nepoznal. „Nebyl jim souzen dlouhý život, bohužel si je nepamatuji. Myslím, že senioři jsou pro okolí skvělí a děti, které nemají babičky a dědečky, jsou ochuzené,“ uzavřel.

Další články

Načítám