Hlavní obsah
Článek

Frontman skupiny Mirai skončil v nemocnici. Zpěvák Mirai Navrátil (32) je po operaci, o čemž informovala své fanoušky kapela v úterý na sociálních sítích. Kvůli nutné hospitalizaci zpěváka byla skupina nucena zrušit svůj blížící se koncert.

„Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy. Mirai je aktuálně v nemocnici po operaci. Zatím čekáme na podrobnosti, už teď ale víme, že rekonvalescence si bude žádat nějaký čas,“ stojí v prohlášení skupiny.

Kvůli operaci, kterou oblíbený zpěvák musel podstoupit, už zrušili svůj liberecký koncert tuto sobotu 3. srpna. „Hledáme nový termín, ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat,“ napsala kapela, která zatím nepřiblížila, kvůli čemu musel zpěvák na operační sál.

„Všichni posíláme Miraiovi pozitivní energii a doufáme, že bude co nejdřív v pořádku,“ stojí v prohlášení. Hodně sil začali hudebníkovi a kapele okamžitě posílat i jejich fanoušci. „Dávejte na sebe pozor, kluci, koncerty se nezblázní. Zdraví na prvním místě,“ napsal jeden z fandů. „Držím palečky, ať je Miraiovi brzy lépe,“ stálo v jedné z mnoha zpráv.

Další články

Načítám