Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (32) prožívá pořádně krušné období. Nedávno byl napaden na koncertě Eda Sheerena v Hradci Králové. V následujících dnech podstoupil operaci zlomené čelisti a čeká ho dlouhá rekonvalescence. Fanoušci se tak museli na nějakou dobu se zpěvákem rozloučit.

Avšak jeho příznivce možná uklidní video, které natočil jeho tým. Mirai totiž oslavil dvaatřicáté narozeniny a jeho skupina mu přijela domů popřát i s několika užitečnými dárečky. „Šli jsme dnes poprvé navštívit Miraie od jeho návratu z nemocnice! Popřáli jsme mu taky k narozeninám a zvedli náladu promyšlenými dary,“ napsali k videu.

„Přišli jsme mu trošku zvednout náladu a koupili mu skvělé dárky. Uvidíme, jak na to zareaguje. Máme pro něj boxerskou helmu, kelímek se slámkou, pivko, přesnídávky a žvýkačky na svěží dech, navíc může trénovat pantíky,“ řekl tým na sociálních sítích s úsměvem.

Pokud jde o Miraie, tak na přání reagoval i přes bolest s úsměvem. Pak podotkl, že by ještě potřeboval páteřák a na žvýkačky nebo dortík, si bude muset ještě nějakou dobu počkat. Dle reakcí fanoušků je znát, že se jim velmi ulevilo, že je Mirai už doma a v pořádku.

Pokud jde o útočníka, který zpěváka napadl, tak po něm začala pátrat policie, která žádá veřejnost o pomoc. Internetem se začaly šířit spekulace, proč k napadení došlo. Dokonce se mluví o zpěvákově poměru se známou modelkou, což se mělo donést k jejímu partnerovi, který je také umělec. „Na koncertě Eda Sheerana se potkali. Mirai měl hodně upito a střílel si z něj. A jeho kamarádi pak začali hájit jeho čest. Bohužel to skončilo tak, jak skončilo, a Mirai nedopadl dobře,“ řekl Super.cz nedávno zdroj.

Sám Mirai se k identitě útočníka nevyjádřil. „Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo,“ řekl k napadení.

Související témata:

Další články

Načítám