Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (31) roztančila návštěvníky festivalu Colours of Ostrava. Ač letos oblíbená zpěvačka neměla svůj kompletní koncert a pouze hostovala, tak fanouškům opět předala tolik energie, že v nich ještě na nějakou dobu zůstane.

Minulý rok se Ewa oblékla do kompletně oranžového outfitu, a to s dlouhými kalhotami a bundičkou. Letos zvolila výrazně lehčí outfit, a to i kvůli vedru, které na festivalu letos panovalo. Zpěvačka zazpívala ve stříbrném topu a bílé sukni, které doplnila sandálky na jehlovém podpatku.

V zákulisí se pak zvěčnila i s velkou taškou s nápisem „mommy bag“, kterou maminky pro svou velikost často využívají jako přebalovací tašku. V tomto případě je vidět, že ji Ewa zvládla využít nejen pro své dvě dětičky, ale také si do ní sbalila všechny potřebné věci na vystoupení.

„Můj styl,“ napsala Ewa k fotografii, kde se objevily spousty komentářů. „Vypadáš šíleně dobře. Mimochodem, ta taška to u mě vyhrává,“ napsala jedna z fanynek. „Byla jsi výborná a ty vlasy miluju,“ uvedla další. „Boží! Taška, styling, všechno,“ podotkla posluchačka. V galerii se podívejte, jak to zpěvačce, která koncertuje celé léto, a dokonce bude dělat už za pár dní předskokanu Edu Sheeranovi.

Další články

Načítám