Hlavní obsah
Článek

Poslední rozloučení s hercem Karlem Heřmánkem (†76) se uskuteční v sobotu 7. září v prostorách Divadla Bez zábradlí.

Rodina pojala rozloučení jako „Den s Karlem“. „Náš milovaný manžel, tatínek, dědeček, bratr a tchán Karel Heřmánek si nikdy nepotrpěl na veřejné oslavy. Co však dokázal překousnout, byla spontánní posezení s přáteli, na kterých popouštěl uzdu svému bonvivánství, lásce k životu a humoru. Rozhodli jsme se proto zorganizovat ‚tajnou‘ oslavu na jeho počest, na které si všichni přátelé a veřejnost budou moci připomenout jeho cestu životem,“ informovala rodina na stránkách Divadla Bez zábradlí.

„Divadlo, které bude otevřené pro veřejnost mezi 10:00 a 17:00, je svým způsobem jeho zosobněním. Věnoval mu svůj život. Bylo pro něj splněným snem, radostí i bolestí. Tímto setkáním bychom tedy chtěli otevřít i cestu k němu,“ vzkázala rodina.

V prostorách divadla budou moci všichni zavzpomínat na Karla Heřmánka a připomenout si jeho filmové, divadelní a televizní role. Místem setkání bude kavárna divadla, u paláce Adria nebude chybět oficiální pietní místo, kde budou moci jeho fanoušci zanechat vzkazy a květiny.

„Pojďme tedy na našeho Fešáka Huberta, Pana Poppera či Lucifera zavzpomínat společně ne se slzou v oku, ale se sklenicí bílého vína, se kterým by si s námi rád přiťuknul na oslavu života,“ vzkázala rodina. „Milý táto, milovaný Karle, nechť ti na Tvé poslední cestě andělé vyhrávají. Spi sladce. P.S: Bude vyprodáno,“ dodala rodina.

Další články

Načítám