Hlavní obsah
Článek

Vítězství ve volbách se svým chráněncem Filipem Turkem prý ještě miliardář Richard Chlad ani nestihl oslavil. S manželkou Annou Marií Kánskou si od politického života přišel oddechnout aspoň na párty pánského časopisu.

„Ještě poměrně hodně chodím do různých podcastů a pořadů a Filip je úplně na roztrhání. Ale hlásím dopředu, že na víkend jedeme do Ostravy na tunning show, kam vezeme i auta, a rozbouráme Stodolní. Ale jsem rád, že jsem aspoň na tenhle večer vypadl z té politiky,“ smál se Chlad, který se rozpovídal i o svých preferencích, co se ženské krásy týče. Novomanželku by ale samozřejmě za žádnou playmate nevyměnil.

O mně je známé, že jsem horňák a potřebuju vysoké ženy, aby měly ty správné proporce na hrudníku a k tomu i tu správnou výšku, protože vypadá vesměs komicky, když má žena velký hrudník a měří pod metr šedesát,“ míní. Do podrobností ale zacházet nechtěl. „Víc to nechci komentovat, ať nejsem sprostý, protože mi někdy ujede taková hloupost, že se za sebe stydím. A dneska už díky té politice si musím dávat pozor. Zjistili jsme, že humor à la Česká soda není korektní. Asi si budu muset zvykat dávat si pozor na hubu,“ uznal sebekriticky.

Úplně se on, ale ani Filip Turek měnit nechtějí. „Za to, jak vystupuju, jsem kritizovaný neustále, ale nic si z toho nedělám. S Filipem jsme zrovna mluvili o tom, že musíme dál zůstat takoví, jací jsme. Speciálně on musí pokračovat tak, jak ho lidi poznali a zvolili si ho. Shodli jsme se na tom, že se nemůže stát typickým korektním politikem, to by lidi zklamal,“ domnívá se Richard Chlad, který úspěch v politice přirovnává ke garážové kapele, která převálcovala Zlaté slavíky a dostala se do hudebního festivalu zvaného Brusel.

Další články

Načítám