Hlavní obsah
Článek

Zřejmě každý, kdo vyrůstal v takzvané době MTV, si dobře vybavuje hit americké skupiny Fugees Killing Me Softly. Přestože se jednalo o předělávku písně Roberty Flack With His Song, právě v podání zpěvačky Lauryn Hill se píseň dostala na vrchol hudebních žebříčků napříč kontinenty, a trhla dokonce i několik rekordů. Dodnes patří mezi nejprodávanější singly všech dob. Zajímá vás, jak po téměř třiceti letech Lauryn Hill vypadá?

Rodačka z New Jersey, která příští rok oslaví padesátiny, byla v roce 2015 označena časopisem Billboard za nejlepší raperku všech dob. Zároveň je držitelkou osmi cen Grammy, což je nejvíce, co kdy která žena v tomto hudebním žánru získala. Lauryn je ale především maminkou šesti dětí, přičemž pět z nich počala během svého dlouholetého vztahu se synem Boba Marleyho Rohanem Marleym, s nímž se opakovaně scházela a rozcházela.

V pondělí večer Lauryn vystoupila se svou kapelou v londýnské O2 areně. Na pódiu se objevila v mohutném kožichu, nejvíc ovšem zaujala svým originálním účesem, kdy si na své dredy nechala navléknout spousty růžových korálků. Zpěvačka zároveň zkombinovala kalhoty pánského střihu s bílou košilí, přes kterou si oblékla působivý korálkový vršek. Výrazný make-up se žlutými očními stíny a zlatým náhrdelníkem byly už jen stylovými třešinkami na dortu.

Kapela přitom před pár dny oznámila, že ruší americkou část svého turné, což odůvodnila nízkou prodejností lístků. Evropská část je ovšem prozatím ponechána beze změny.

5
fotek
Související témata:
Lauryn Hill
The Fugees

Další články

Načítám