Hlavní obsah
Článek

Úsměvy, doteky a pošťuchování. Přátelé i kolegové Meryl Streep (75) a Martin Short (74) se na červeném koberci držívají za ruce, působí šťastně a dle fanoušků jsou vedle sebe neskutečně roztomilí. Romantické spojení těchto dvou talentů by mnohé jistě potěšilo, ale pravda bude asi někde jinde.

Zvěsti o vztahu mezi Meryl Streep a Martinem Shortem se začaly šířit poté, co byli společně viděni na různých akcích, například na předávání letošních Zlatých glóbů. Následně je spolu zahlédli několikrát na večeři, na návštěvě divadelního představení nebo na procházce.

Spekulace podpořila také jejich blízká a jiskřivá interakce na obrazovce, kde hrají milence v populárním seriálu Jen vraždy v budově. Tomu právě teď vychází čtvrtá řada a jejich postavy v ní prožijí společnou svatbu. Kromě Meryl a Martina v seriálu hrají ještě Steve Martin a Selena Gomez.

Zdá se, jako by vždy Meryl vedle Martina ožila, často se v jeho přítomnosti nemůže přestat smát. Přesto oba románek opakovaně popřeli. Jejich vztah je prý čistě platonický a zůstávají velmi dobrými přáteli. Fámy v minulosti utlumili i jejich herečtí kolegové, kteří tvrdí, že chemie mezi zmíněnými herci je čistě profesionální. Nyní ale na premiéru i afterparty seriálu Jen vraždy v budově nakráčeli ruku v ruce a opět se nedalo nevšimnout jejich vzájemné náklonnosti.

Meryl minulý rok potvrdila, že se před šesti lety v tichosti rozešla se svým manželem, se kterým byla čtyřicet pět let. Martin zase přišel o manželku v roce 2010 kvůli rakovině vaječníků. Lásce by tedy zřejmě nic nebránilo, přesto oba tvrdí, že to tak není. Jejich silné výkony na plátně možná vedly fanoušky k naději na románek v reálném životě, ale vše nasvědčuje tomu, že jde opravdu jen o pevné přátelství bez jakéhokoli romantického vyústění. Zatím.

Další články

Načítám