Hlavní obsah
Článek

Nebyla to jen únava z převlékání. Milan Peroutka (34) s partnerem Dominikem Roubínkem si na dva dny odskočili z karlovarského filmového festivalu domů také proto, aby jen ve dvou oslavili roční výročí své svatby.

S Milanem jsme se setkali na červeném koberci festivalu, kdy byl pořádný slejvák. Podle účesu jsme si mysleli, že minimálně kýbl kapek schytal. „Ne, ale předpověděl jsem počasí a mám takzvaný wet look. A účes stále drží,“ smál se Milan, který stejně jako na zahájení dodržel dres code black tie, jen černé smokingové sako vyměnil za bílé. Ve Varech prý s partnerem viděli šest filmů a byli na čtyřech oficiálních akcích.

A co dělali dva dny, které strávili doma? „My se loni brali v době, kdy začínal festival, v naději, že to nikoho nebude zajímat, protože budou všichni tady. Takže jsme oslavili roční výročí a šli na večeři,“ prozradil.

Vzájemně si věnovali i poměrně drahý dárek. „Máme nové mořské akvárium s rybičkami a korály. Příště si asi dáme moře a budeme v něm doma plavat. Ne, je to krásný dárek a hned tak neomrzí. Můžeme na něm oči nechat klidně půlku dne. Říkám tomu živý spořič obrazovky,“ svěřil Super.cz Milan.

Další články

Načítám