Hlavní obsah
Článek

Roky s odstraněním pihy v obličeji otálel. Milan Peroutka (34) se před pár dny rozhodl pro menší estetický zákrok. Vedle mikrofonu na čele vyrazil před fanoušky i s náplastí, která zakrývala nové stehy.

„Nechal jsem si včera vyříznout pihu. Léta jsem ji měl na čele, nějak jsem to ale neřešil. Teď jsem se rozhodl po poradě s mou paní doktorkou, že ji ještě před létem odstraníme,“ svěřil se Milan Peroutka, kterého jsme potkali na křtu LP muzikálu Troja. Před diváky vyrazil jen krátce po zákroku.

Jelikož se jednalo pouze o jedno znamínko, v klidu mohl představení, ve kterém hraje Parida, odehrát. „Mám tam čtyři stehy, je to v pohodě, představení s tím hrát můžu,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který byl dokonce pod dohledem. „Před chvílí mě přišla sestřička zkontrolovat a rovnou jsem ji pozval na muzikál,“ dodal Peroutka.

Přestože mu větší piha na čele nečinila potíže, z preventivních důvodů se jí rozhodl zpěvák zbavit. Žádným úpravám zevnějšku neholduje, takže jak pobaveně přiznal, jednalo se o jeho první zkrášlování v obličeji. „Mám za sebou první estetický zákrok,“ zavtipkoval zpěvák.

Související témata:

Další články

Načítám