Hlavní obsah
Článek

Podobným úsměvem by se chlubil jen málokdo. Michal Suchánek (59) je ale z jiného těsta a legraci si umí udělat i ze situace, kterou by ostatní spíš skrývali. Ani nehezký pohled na jeho chrup mu nezabránil v natočení vtipného videa.

Herec a komik aktuálně řeší své zuby a v autě se rozhodl natočil video, kde se pochlubil svým zbroušeným chrupem. Známý jazykolam zvládl i se zuby, které mu zubař připravil na korunky. „Tři sta třiatřicet tři stříbrných stříkaček stříkalo přes tři sta třiatřicet stříbrných střech,“ řekl herec i přesto, že se mu špatně mluví.

K videu, na kterém má také obarvené šedivé vlasy, které nyní nosí na platinovou blond, přidal píseň Karla Gotta s názvem Být stále mlád. „Michale já tě pamatuju jako malého kluka, co začínal hrát a teď když tě vidím bez zubů, šedivého… Kristova noha to jsme starý,“ napsal mu jeden z fanoušků.

Vtipnými záběry Suchánek rozhodně pobavil. Sledující mu okamžitě na jeho zuby začali reagovat. „Zvažoval jste výměnu manželek?“ stálo v jedné ze zpráv, které herec dostal. „Teď je z tebe pravý dezolát,“ bylo v dalším z mnoha komentářů. „Koukám, že na tom takhle nejsem sama,“ dodala jedna z žen, která video odhalující stav zubů známého herce, ocenila.

Související témata:

Další články

Načítám