Hlavní obsah
Článek

Herec Michal Kavalčík (49) promluvil o svém veřejném vystoupení proti influencerce Nikol L (37)eitgeb. Nelíbí se mu, že Nikol za 199 korun nabízí videa své rodiny na placené platformě. „Za 200 vám ukážu VŠECHNO. Vaše NIKOL. A kdo bude hejtit, toho klasika ZABLOKUJU. Můj účet: 17111444/5500 a díky za podporu celé naší rodinky,“ napsal Michal k videu, které proti Nikol natočil s hashtagy „Pro fanoušky vždy zadarmo“, „Říkala kdysi holka“, „Pomoc“, „Holka, co má velké srdce“, „Zablokuj“.

Nyní se k celé situaci pro Super.cz vyjádřil. Proč to udělal? „Byla to náhodička. Na dovolené jsem otevřel společenské servery. Všude Nikolka za dvě stě. Překvapilo mě to. Řeší se rozpad 3v1, řeší se proč a řeší se dvě stě korun. Tak jsem si rýpnul a nastavil jsem zrcadlo,“ řekl Super.cz na párty televize Prima v areálu Rosmarina herec.

Na akci se objevil se synem. „Bych mohl říct, že za tenhle rozhovor chci dvě stě, protože to je video s mým synem, což je rodinné video, jak říká Nikolka, a pokud chcete nahlédnout do naší rodinné kuchyně, tak plaťte,“ dodal rázně.

Přiznal, že vše je reakce na kauzu z roku 2020. „Je to vracečka. Náš kamarád Martin Dejdar se nám tehdy snažil pomoct, bylo nás asi 80 herců, tanečníků, zpěváků, že budeme nahrávat videa, přání za peníze. V Americe, v Anglii je to normální. A Nikolce se to tenkrát nelíbilo. Pamatuji si legendární větu, že by v životě pro svoje fanoušky za peníze nedělala. A na tuhle větu jsem si vzpomněl. A ejhle, po čtyřech letech to má Nikol trošku jinak,“ vysvětluje Kavalčík.

S Nikol nejsou v žádném kontaktu. „Nikol mě má bloknutého. Ale já mám ještě pár dalších účtů a tajně ji sleduji. Chtěl jsem vědět za dvě stě, jak se děti mají, za co dostává penízky, jaké má spolupráce,“ rýpnul si na závěr.

Další články

Načítám