Hlavní obsah
Článek

Téma tetování už jsme probírali s její manželem, hercem a zpěvákem Romanem Tomešem (36), který se ve zdobení těla v poslední době docela rozjel. Pozadu ale nezůstává ani Michaela Tomešová (33). Zatím má tři. Jedno společné s manželem.

„To vzniklo tak, že jsme oba, jak se pořád převlékáme v divadlech a na natáčení, ztratili svoje snubní prsteny. Byli jsme zrovna v Českých Budějovicích, když jsme se rozhodli, že si místo nich necháme udělat tetování,“ vysvětlila Míša, jak vznikl na jejím prsteníčku symbol nekonečna.

Další tetování, které si dala udělat, je trochu zvláštní. Má ho vzadu na krku a obvykle není vidět. „My muzikáloví herci musíme nosit porty a máme na ně nálepku i vzadu na krku. Často si to zapomeneme umýt a na krku nám zůstává špinavé místo ve tvaru obdélníku. Říká se tomu cejch muzikálového herce. Tak jsem si řekla, že si to tam nechám vytetovat a nikdo mě nebude prudit,“ vysvětlovala.

Poslední vytetovaný vzor jí vykukoval z dekoltu korzetu, který oblékla na vystoupení na finále Muže roku, kde zpívala během přehlídky finalistů ve spodním prádle. „Svlékat se tady nebudu, ale pošlu vám fotku,“ slibovala.

Další články

Načítám