Hlavní obsah
Článek

Své soukromí si bývalá moderátorka Novy posledních pár let poctivě střeží. Michaela Ochotská (39) žije na Moravě a návratu k moderování se vyhýbá. Pravidelně však komunikuje se svými fanoušky, kterým se nyní začala chlubit střípky ze soukromí.

Život mimo světla reflektorů si Michaela nemůže vynachválit. Pracuje ve správním řízení na bruntálské radnici. A na otázky týkající se vztahů odpovídá všelijak. „Miluju spekulace. Za osm let se vedle mě objevil v médiích jen jeden partner, to je super. Já si to chci nechat pro sebe. Jsem šťastná. Zadaná? Možná,“ svěřila se při nedávném rozhovoru pro Super.cz.

Nedlouho poté však začala odhalovat, že vedle jejího boku přece jen někdo je. Michaela sdílela na sociálních sítích provokativní fotku v bikinách, na které odhalila své pozadí, a nešlo si nevšimnout také přítomnosti muže, který fotku pořizoval.

S odtajňováním lásky bývalá moderátorka pokračuje. Tentokrát natočila krátké video, na kterém se ruku v ruce prochází se svým partnerem. Potencionální nápadníci mají tak smůlu, protože wellness pobyt v krásném hotelu v Jeseníkách si bývalá tvář Novy užívá ve dvou.

Další články

Načítám