Hlavní obsah
Článek

Z kuloárů jsme už dávno věděli, že poslední vztah zpěvačky Michaely Noskové (41) nebyl zalitý sluncem, a proto partnera, s nímž má mladší dceru Jasněnku, opustila. Nyní se rozhodla promluvit o tom, že se stala obětí domácího násilí.

Kvůli probíhajícímu soudu o dceru se snažila vše držet pod pokličkou, promluvit ji přiměla podpora novely zákona o domácím násilí, která už prošla vládou, přičemž se čeká na její schválení ve Sněmovně. „Chtěla jsem ji svým příběhem podpořit, to mi dává smysl spíš, než abych chtěla ukázat, jaký jsem chudák. Je strašné, že stát nemá žádnou právní ochranu obětí. Je potřeba to změnit,“ vysvětlila.

To, že se stala obětí, pro ni bylo těžké si připustit. Ale doma se vše stupňovalo. „Jde to pomalu, ani si toho nevšimnete, když ten člověk umí pracovat s vaším smýšlením sama o sobě. Věříte tomu, co opakuje, a jste zranitelnější. Začne to psychičnem, výkřiky, neadekvátními řešeními situací a pak až přijde to fyzično,“ popisovala Super.cz Míša, která poprvé promluvila o své situaci v pořadu 168 hodin. „Byla situace, kdy jsem skončila na schodech s tím, že dítě bylo v náručí, došlo tam k tomu, že na mě partner klečel a to dítě bylo ohrožené i celou tou situací. Malá pak měla i bouli na hlavě,“ uvedla tam.

„Odvyprávěla jsem to spíš obecně, protože stále probíhají věci, o kterých ani nemohu mluvit. Řešíme dítě a spoustu dalších věcí, včetně policejního vyšetřování. Co mělo být řečeno, co řečeno bylo, ale nechtěla jsem zacházet do detailů,“ upřesnila Nosková. Proti jejímu expartnerovi probíhá vyšetřování kvůli ohrožování výchovy dítěte, vydírání a týrání osoby žijící ve společném obydlí. Ten obvinění odmítá.

Psychicky na tom zpěvačka stále není dobře, nepřidává jí ani to, že musí bývalému partnerovi předávat podle rozhodnutí několikrát týdně dceru. „Chci, aby se vše vyřešilo hlavně pro dobro té malé, která musí být primárně v bezpečí. Musím říct, že jsou situace, kdy musíme řešit malou, bezpečně se necítím. Bojím se být sama jen s ním a s dcerou,“ přiznala.

Další články

Načítám