Hlavní obsah
Článek

Michaela Kuklová (56) se po roce vydala na své milované Maledivy. Pohádkové souostroví herečka miluje, protože právě zde byla před lety s prvním manželem Jiřím Pomejem (†54), a tak je pro ni toto místo o to víc kouzelné a plné krásných vzpomínek.

Svou dovolenou navíc fanouškům ukončila dlouhé čekaní na okamžik, kdy se jim jejich oblíbená herečka ukáže v plavkách. To, že letos na jaře oslavila 56. narozeniny, by hádal málokdo.

„To ani není možný. Vy jste pořád jako holčička, a ještě z vás vyzařuje klid a dobrota,“ napsal jí jeden ze sledujících a ihned se přidala další obdivovatelka. „Prosím recept na stárnutí, jste nádherná. Vydáte skvěle. Jste pro mě motivace, děkuji.“ Míša na tyto lichotky odpověděla srdíčkem.

Míša je také inspirací pro další ženy, které svádějí boj s rakovinou. Jsou to čtyři roky od chvíle, kdy Michaela Kuklová začala svádět boj s rakovinou prsu a nad zákeřnou nemocí vyhrála. Nyní se cítí skvěle a je to vidět na první pohled. „Skončily mi ty příkoří, kdy jsem vypadala mnohé roky příšerně. Nepoznávám sama sebe a nemám ráda ty fotky a teď, když žiju krásně, tak se to začalo zračit. Nic jiného v tom asi není,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Další články

Načítám