Hlavní obsah
Článek

V posmrtně vydaných memoárech Lisy Marie Presley (†54), nazvaných From Here To The Great Unknown (Odsud do velkého neznáma), je řada nečekaných poznatků z jejího života, včetně období, kdy byla provdána za krále popu Michaela Jacksona (†50). Knihu dokončila Lisina dcera Riley Keough z nahrávek pořízených před smrtí maminky. Ta zemřela nečekaně loni v lednu, jen pár dní poté, co se se svou matkou Priscillou Presley účastnila udílení Zlatých glóbů. V knize se například píše, že když Lisa začala chodit s Michaelem Jacksonem, měl se jí svěřit, že je ještě panic.

V té době bylo Jacksonovi 35 let, zatímco Lisa byla o dekádu mladší. Svatba páru se uskutečnila jen několik měsíců poté, co spolu začali chodit, a to v květnu 1994. Lisa Marie ve své knize, která vyšla v úterý, prozradila i to, jak jí Michael vyznával lásku, když byla ještě vdaná za svého prvního manžela Dannyho Keougha.

„Michael řekl: ‚Nevím, jestli sis toho všimla, ale jsem do tebe šíleně zamilovaný. Chci, abychom se vzali a abys byla matkou mých dětí,“ citoval z knihy magazín People. „Neřekla jsem na to zpočátku nic, ale pak jsem odpověděla: ‚Jsem opravdu polichocena, nemůžu ani mluvit.‘ V té době jsem cítila, že jsem do něj také zamilovaná,“ píše se v knize.

Lisa Marie se s Keoughem, s nímž měla kromě dcery Riley ještě syna Benjamina, rozešla krátce poté a začala si s popovou legendou. Michael ji ale prý krátce poté, co se dali dohromady, překvapil, když jí údajně řekl, že je ještě panic. Dcera Elvise a Priscilly Presley dodala, že jí Jackson vyprávěl o svých předešlých románcích, ale že žádný z nich nebyl vážný.

„Myslím, že políbil Tatum O’Neal a měl něco s Brooke Shields, což kromě polibku nebylo nic víc. Řekl, že se také jednou pokusila s ním něco mít Madonna, ale že k ničemu nedošlo. Byla jsem vyděšená, protože jsem nechtěla udělat špatný krok,“ přiznala Lisa Marie, která s Jacksonem účinkovala i ve videoklipu k jeho písni You Are Not Alone, ve svých pamětech.

Přestože mezi nimi prý panoval silný cit, bylo jejich manželství bouřlivé. Nakonec vztah neustál tlaky, které byly vyvíjeny na Michaela kvůli obvinění ze sexuálního zneužívání dětí. Přestože Lisa Marie byla v počátcích zpěvákovi oporou a vyzvala jej, aby spor urovnal mimosoudně, celá aféra se silně podepsala na Michaelově psychice. Údajně kvůli stresu ze skandálu užíval drogy, což vyvolalo další konflikty s Lisou. Presley nakonec požádala o rozvod v lednu 1996, tou dobou už ale prý totéž chtěl učinit i Jackson. Přestože se prý Presley v následujících letech snažila se zpěvákem navázat alespoň přátelské vztahy, jejich cesty se rozdělily nadobro.

6
fotek

Další články

Načítám