Hlavní obsah
Článek

Nejsledovanější hvězdou středeční premiéry dokumentárního snímku America’s Burning v New Yorku se stal bezpochyby Michael Douglas (80), který se místo své půvabné manželky Catherine Zety-Jones (55) nechal doprovázet jejich dětmi. Sympatický herec se zdál být polichocen, že mu děti dělají na červeném koberci společnost a jak dcera Carys, tak syn Dylan byli ozdobami večera, stejně jako bývá na akcích jejich maminka.

Hollywoodská legenda z filmů Základní instinkt, Honba za diamantem, Válka Roseových nebo Ant-Man v září oslaví už osm křížků, ale jak je vidět, v práci nepolevuje ani v pokročilém věku. A zatímco v nejnovějším snímku se představuje v roli vypravěče, loni si střihnul v akčňáku Ant-Man a Wasp: Quantumania jednu z hlavních rolí a v novém životopisném seriálu Franklin o životě Benjamina Franklina opět představuje hlavní postavu. Michael je tak ve svém věku dokonce i aktivnější než jeho o čtvrt století mladší manželka, která v posledních letech dává také přednost seriálovým rolím. Kromě mimořádně úspěšné Wednesday exceluje v dobrodružné sérii Lovci pokladů: Na hraně historie.

Ale zpět k jejich potomkům, kteří se sladili do světlých barev, a především Carys svými přirozenými půvaby všechny doslova okouzlila. „Velmi noblesní a elegantní. Je tak osvěžující vidět mladou dámu s jemným a přirozeným make-upem, její pleť je krásná,“ nešetří chválou čtenářka Daily Mailu, s níž souhlasí bezmála tři stovky dalších lidí.

„Rodiče odvedli se svými dětmi skvělou práci. Oba vystudovali vysokou školu, vypadají elegantně a nepitvoří se na výsluní. Věřím, že mají před sebou světlou budoucnost,“ píše další a připojují se i jiní: „Dcera i syn jsou krásně oblečení. Všichni vypadají senzačně,“ nebo: „Mají krásné děti. Nikdy jsme o nich ani v médiích neslyšeli nic špatného. Výborně, Michaeli a Catherine!“

Další články

Načítám