Hlavní obsah
Článek

Její srdce bije nejen pro Dominikánskou republiku, ale i Slovensko. To jí přirostlo k srdci už před lety a Simona Krainová (51) se tam vždycky ráda vrací. Ať už na dovolenou, nebo pracovně. Ví, že se jí tam dostane vřelého přijetí.

„Hot Summer Fashion Show byla splněním našich snů. Děkujeme všem, kdo se připojili k tomuto magickému večeru. Simona Krainová, naše hvězda večera, ohromila publikum krásou a elegancí,“ nešetřil chválou slovenský návrhář Fero Mikloško.

„Nádherný a magický večer,“ zasnila se Sylvia. „Simi nejkrásnější. Jako vždy královna,“ přitakala modelka Lucie Kachtíková. „Nádherně nalíčená a ty šaty? Wow!“ doplnila na Instagramu známé krásky Dendy.

„Skvělý,“ zhodnotil akci i hlavní hvězdu uznalý Johnny. „Blahopřeju, modelky i modely byly nádherné,“ nechala se slyšet Radka.

I když se čas od času objeví nějaký ten troll, vtipálek či zlý jazyk, který Simonu posílá na odpočinek, modelka má stále co nabídnout. Nehledě na to, že armáda jejích obdivovatelů je velmi početná a na svůj idol nedá dopustit.

Další články

Načítám