Hlavní obsah
Článek

Naděje na obnovu nejpopulárnější dívčí kapely všech dob Spice girls zřejmě definitivně pohasly. Přestože trvalo celé roky, než se podařilo „zlanařit“ Victorii Beckham (50) alespoň k diskuzím a úvahám o návratu do šoubyznysu, do celého projektu nyní hodila vidle její kolegyně Geri Horner (52), kdysi Halliwell, která byla hybnou silou celého uskupení.

Nadšení vyvolaly „spajsky“ již několikrát, obvykle když si zazpívaly některý z jejich hitů na oslavách narozenin, kde se společně sešly. I to je prý podpořilo v myšlence dát kapelu znovu dohromady. To už ale bohužel nejspíš nehrozí. Podle zdrojů z okolí kapely za tím stojí už delší dobu trvající spor mezi Geri a Mel B (49), která si už v minulosti do své kolegyně několikrát veřejně rýpla, a to především kvůli jejímu věku.

Mel B je totiž přesvědčená, že o něm Horner lže. Nikdy prý nikomu z kapely neukázala svůj pas a vždy si jej úzkostlivě chránila. Mel tak nepochybuje, že Geri je ve skutečnosti starší, než tvrdí. Jako jediná také před dvěma lety chyběla na její pompézní oslavě padesátin, které zřejmě považovala za habaďůru.

Nyní ovšem Geri s Melanií Brown došla trpělivost úplně, jelikož kudrnatá členka kapely neměla s kolegyní slitování ani poté, co si letos prošla velice vypjatým obdobím, kdy se celé týdny řešila kauza údajného sextingu mezi jejím manželem Christianem Hornerem a jeho asistentkou, která jej udala.

„Geri se po tom dramatu svého manžela a jeho asistentky musela už vypořádat se spoustou věcí, byla to dost těžká doba a prostě s Mel a jejími rýpanci ztratila trpělivost. Odešla a bez Geri to opravdu nepůjde. V minulosti byla hlavní hvězdou ve skupině, ale v tuto chvíli se s Mel nechce vůbec bavit, natož s ní sdílet podium,“ prozradil známý zpěvačky, které se přezdívalo Ginger Spice.

Pohár trpělivosti Geri přetekl po nedávném „přání“ k jejím narozeninám, které Mel veřejně sdílela: „Šťastné 75. narozeniny,“ napsala Mel B a připojila jejich společnou fotku z dob největší slávy. Přestože Scary Spice po vlně hejtů příspěvek smazala, stačila jej pochopitelně zaznamenat i média. A to si holky prý kdysi byly velmi blízké. Podle některých zdrojů dokonce natolik, že se pustili do letmého románku.

Další články

Načítám