Hlavní obsah
Článek

Eva Longoria (49) bez svého synka Santiaga neudělá ani krok. Bere ho s sebou na všechny své cesty a teď se objevil i na červeném koberci. A ve svém obleku a s úsměvem na rtech vypadal rozkošně.

„Do chvíle, kdy mi ho dali do náruče, jsem žádnou takovou lásku nepoznala,“ vyjádřila své city herečka krátce po narození dnes šestiletého syna Santiaga. Vzhledem k tomu, že jí je 49 let, počkala si na dítě delší dobu a je vidět, že jí narození syna změnilo život. Santiago, jehož otcem je podnikatel José Antonio „Pepe“ Bastón, s maminkou jezdí všude a nikdy nezůstává v péči chůvy.

„Ach můj bože, víš co, miluji, že je vždy se mnou, když pracuji. Pokud jsme ve Španělsku, všichni prostě jedeme do Španělska. Pokud jsme v Římě, jsme všichni v Římě. A on je velmi kultivovaný,“ řekla nedávno moderátorce v pořadu Today s tím, že je ráda, že syn také poznává různé kultury.

A teď ho s sebou vzala na galavečer Global Gift Gala do luxusního hotelu v Paříži. Sama Eva na sobě měla úchvatnou stříbrnou róbu, která zvýraznila křivky její postavy. Pozornost k sobě ale strhl hlavně právě Santiago, oblečený v tmavém obleku s bílou košilí, ke kterému měl tenisky. Pod jedním rukávem sice byla vidět růžová sádra, na fotografy se chlapeček ale široce usmíval a bylo vidět, že ho to na akci velmi baví.

Rodina se před časem přestěhovala z Ameriky do španělské Marbelly, kterou miluje. Eva také jako herečka i režisérka v současné době více pracuje v Evropě. Svého synka ale zatím do filmu obsazovat nechce.

Další články

Načítám