Hlavní obsah
Článek

Už dva roky vidíme moderátorku Gabrielu Partyšovou (46) zářit po boku brněnského miliardáře Igora Faita. Kvůli luxusním akcím a dovoleným se charismatická brunetka střetává s předsudkem, že díky jeho financím už nemusí pracovat.

Měla jsem vždy movité muže. Nevím, čím to bylo, ale moji partneři vždy finance měli. Já jsem nastavená tak, že jsem samozřejmě ráda, když mi pomáhají v životě. Asi bych nejezdila tak krásnými vozy, nelítala na tak krásné dovolené a nebylo by to tak velkorysé, kdybych si na všechno měla vydělat sama,“ svěřila se Super.cz Gabriela, která po odchodu z TV Nova šéfuje pražské regionální televizi.

Zároveň ale zůstává nohama na zemi. „Mám ale vždy plán B. Potřebuji vydělávat své peníze, protože představa, že jsem s chlapem a jsem na něm plně závislá, mi dělá zle. To jsem si tedy držela s každým mužem, kterého jsem měla, a udělala jsem velmi dobře, protože díky tomu plánu B žiju dál, i když se ten muž rozhodne jít svojí cestou,“ dodala Gabriela Partyšová, se kterou jsme si povídali lázních, kde fotila kampaň pro české návštěvníky.

Další články

Načítám