Hlavní obsah
Článek

Z toho, co se mělo dít mezi Petrem Jablonským a jeho dnes již bývalou partnerkou Lucií Ottovou, běhá mráz po zádech. Těžko uvěřit, že mladá herečka excesy známého imitátora tak dlouho snášela. „Měla jsem za to, že každý úspěšný umělec má svoje vrtochy, že je to prostě daň za to, jak jsou ve svém oboru,“ krčí rameny.

Poté, co zveřejnila hodně divoký závěr jejího vztahu s populárním bavičem, který ji měl 28. září shodit ze schodů a ona následně skončila v nemocnici, vyplouvají na povrch hodně znepokojivé skutečnosti.

„On mě sice viní z nevěry, tím, kdo hledal štěstí i jinde, byl on. Opakovaně mi psaly ženy, s nimiž si dopisoval a které hledal na různých seznamkách. Sliboval jim vztah a dovolenou v Černé Hoře, leckdy mi psaly dost oplzlé zprávy a neušetřily mě ani společné konverzace,“ řekla nám Ottová, která Jablonského přesto neopustila.

„Loni v březnu jsme se rozešli, po dvou měsících jsme se k sobě zase vrátili. To mi z celého srdce děkoval, že jsem mu odpustila a znovu to s ním zkusila. Asi jsem byla naivní a svým způsobem hloupá, protože se to nezlepšilo. Spíš naopak. Snášela jsem všechny jeho stavy a vrtochy, omlouvala jsem ho tím, že se léčí z depresí a že má zrovna složité životní období,“ doplnila herečka.

Těžké stavy bohužel imitátor, kterého zná celé Česko, prý léčil po svém. „Docházel na terapie, nejdřív k panu doktorovi Honzákovi, pak k ještě k jedné lékařce. S tou ale nebyl spokojený, a tak od ní odešel. Bral i léky, ty ale časem vysadil s tím, že mu nevyhovují. Místo toho stále častěji pil alkohol. Hlavně když byl doma v Myslívě na Klatovsku, v Praze, kde jsme byli spolu, pití tolik neholdoval,“ svěřila se expartnerka Jablonského.

Ještě v Černé Hoře bylo vše zalité sluncem. A to doslova. Pak ale přišlo kruté vystřízlivění. Ottová pro něj připravovala tajnou narozeninovou oslavu, místo toho přišla rána z čistého nebe. „Napadl mě a já spadla ze schodů. Pravda, byly jen tři, to ale nic nemění na tom, že mi šlo o život. Před lety jsem prodělala rakovinu a měla nádor v hlavě, od té doby chodím na pravidelné kontroly a musím se hlídat. On to všechno věděl a stejně po mně vystartoval?“ diví se herečka.

Po útoku rozčileného expartnera skončila v nemocnici s otřesem mozku a nohou v sádře. Šrámy na duši se ale budou hojit ještě déle. Dali jsme prostor k vyjádření i Petru Jablonskému, ten ale možnost nevyužil. Místo toho se množí útoky na Ottovou, kterou se v internetových diskuzích snaží vybraní jedinci zdiskreditovat. Aby toho nebylo málo, měl jí přijít dopis od údajného právníka jejího ex, který nabízí statisíce za to, že bude mlčet a trestní oznámení vezme zpět.

Další články

Načítám