Hlavní obsah
Článek

Neměl prázdniny vlastně ani moc s kým trávit, takže si představitel ošetřovatele lvů ze seriálu ZOO, herec Jiří Ployhar, naložil spoustu práce. „Léto pomalu končí a já žádné prázdniny neměl. Možná s bratrem vyvezeme maminku na poslední týden v srpnu do Itálie. Jinou rodinu nemám,“ krčil rameny.

Jiří tak běhal mezi letními scénami divadla Studio DVA, dabingem, natáčel film Vyšehrad 2 a také menší roli v seriálu na konkurenční televizi. „Mám rozdabováno spoustu dabingových seriálů, které je potřeba dodělat, takže jsem měl za den třeba i sedm studií a pak jsem jen plakal s plechovkou piva sám doma pod peřinou,“ vypočítal.

Herec ovšem věří, že sám nezůstane na věky. „To je dočasná záležitost. Už tuším, že se něco začíná dít. Už mám někoho vyhlédnutého, ale otázkou je, jak se na to bude tvářit ta druhá strana. Zatím se tedy tváří neurčitě hezky, jak jsem si to sám definoval,“ usmíval se.

A co vlastně od protějšku vyžaduje? „Když pomineme takové základní věci, jako je atraktivita, tak inteligenci, humor a toleranci,“ prozradil. Ale i sám má co nabídnout. „Jsem velká opora, je na mě spolehnutí. Nikdy nezradím, vždy jsem připraven pomoci a vyslechnout, ale zároveň se stáhnu, když to není vyžadováno. Prostě naprostý ideál,“ pochlubil se svým charakterem Ployhar, jehož předchozí partnerka byla o 20 let mladší.

Související témata:
Jiří Ployhar mladší

Další články

Načítám