Hlavní obsah
Článek

Kdo by neznal Statečné srdce Mela Gibsona (68). Ovšem skutečnost, že je devítinásobným otcem, už tak známá není… Slavný herec a režisér nyní udělal výjimku a na losangeleskou premiéru svého nového filmu vzal dvě ze svých dětí - ty nejmladší. Konkrétně čtrnáctiletou Luciu a šestiletého syna Larse.

Hvězda Smrtonosné zbraně se účastnila promítání nového dobrodružného hororového snímku Monster Summer. Přestože Mel by měl být na červeném koberci jako doma, zdálo se, že občas před fotografy nasadil poněkud křečovitý úsměv.

A zatímco herecká legenda k džínům zvolila modré sako s jemnou kostkou, společně se synem sáhli po klasice v podobě bílé košile. Dcera pak vsadila na červené minišaty bez ramínek a zlaté doplňky.

Maminkou půvabné brunetky je hercova bývalá partnerka Oksana Grigorievová, syna Larse má Gibson již se současnou přítelkyní Rosalind Ross. Maminkou hercových starších sedmi dětí je pak jeho bývalá manželka, australská dentistka Robyn Denise Moore Gibson. S tou má herec dceru Hannah a ještě šest synů - Christiana, Williama, Edwarda, Louise, Mila a Thomase. Manželé se v roce 2011 po 31 letech rozvedli, již předtím ale několik let žili v odloučení.

Další články

Načítám