Hlavní obsah
Článek

Festival Colours of Ostrava je nejen pro milovníky hudby jednou z největších kulturních událostí. Na své si přijdou i milovníci módy a i letos se ukázalo, že návštěvníci se nebojí extravagance ve stylu, který je jim blízký.

V tomto případě se často experimentuje například s doplňky, které by lidé běžně nevynesli. To bylo znát u několika známých osobností, které si hudební festival nenechaly ujít. Na svých modelech si daly záležet modelky Karolína Mališová (27) nebo Andrea Bezděková (29). Hravost zvolila i Jitka Nováčková (32), která si udělala zapletené copánky a na obličej si nalepila několik kamínků.

Emma Smetana (36)Jordan Haj (35) koncertovali a dle jejich posluchačů se opět postarali o výborný hudební zážitek. Na svých sociálních sítích pak sdíleli snímky z backstage, kde je fotograf zachytil při vášnivém polibku.

Velmi to slušelo Ewě Farné (31), která na festivalu hostovala. Zpěvačka oblékla třpytivý top, krátkou sukni a sandálky na vysokém podpatku.

Ostravský festival navštívil i prezidentský pár. Dle příspěvků PetraEvy Pavlových bylo zřejmé, že si čas strávený v Ostravě užili. „Sezona festivalů v plném proudu a po roce opět na Colours, jedinečném festivalu v jedinečném prostředí. Ostravo, děkujeme,“ napsali na sociálních sítích. V galerii se podívejte, jak to známým návštěvníkům slušelo.

Další články

Načítám