Hlavní obsah
Článek

Adepti na letošního Muže roku mají za sebou třídenní soustředění, kdy se učili správně chodit na módním mole i další důležité věci, které musejí zvládnou na finále soutěže mužské krásy, která proběhne 23. srpna již tradičně v divadle v Náchodě.

To, jak přípravu zvládli, mohli zhodnotit hosté večera, kde se pánové předvedli na třech módních přehlídkách od volnočasové módy přes obleky až po očekávanou promenádu ve spodním prádle.

V pražské Lannově vile si své následovníky prohlédli i bývalí Muži roku Vojtěch UrbanMatyáš Hložek (30), který na pódiu vystoupil se svým tátou Stanislavem Hložkem (69) v dojemném duetu, který pro ně napsal. Standa pak publikum roztančil svým slavným songem V pohodě a pozval na svůj velký narozeninový koncert do Lucerny, kterým oslaví sedmdesátiny.

Na jevišti se vystřídaly také zpěvačka Michaela Nosková (41), Jana Fabiánová, Marcela Březinová (63) a čerstvě vdaná Barbora Mottlová (38). Pánové si mohli vyzkoušet i rozhovor s porotou, který je v Náchodě čeká. Rýpavé otázky jim pod dohledem moderátorky Lenky Špillarové (38), která se po porodu pomalu vrací k práci, kladly herečky Veronika Žilková (62), Nela Boudová (56)Lucie Zedníčková (55). Ta dorazila i s dcerou Amelií Pokornou (19).

Jak to pánům i dámám na akci slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Další články

Načítám