Hlavní obsah
Článek

Meghan (43) vyrazila sama na společenskou akci. Je to její první veřejné vystoupení za dlouhou dobu a potvrdily se tak dohady o tom, že si teď vévodkyně a princ jedou každý po své ose. Zatímco Harry (40) ale sklízí pochvaly, Meghan se to opět příliš nepovedlo.

Harry se za posledních 15 dnů už desetkrát někde objevil sám. Spekuluje se o tom, že mu sólo cesty poradil jeho PR tým, aby si vylepšil pověst. Mluví se dokonce i o tom, že v manželství s Meghan panují neshody a že možná vše bude mít i hlubší význam. Pokud ale někdo čekal, že se pár drby bude snažit popřít tím, že co nejdříve někam vyrazí společně, tak se mýlil. Meghan vyrazila na akci sama a nezískala zrovna nejlepší hodnocení.

Vévodkyně ze Sussexu se po boku kamarádky vydala na galavečer dětské nemocnice v Los Angeles. Překvapila nejen svým poněkud rozcuchaným účesem a minimem make-upu, ale i červenými šaty, které v minulosti už do společnosti vynesla a jež se dle lidí opravdu nehodí na akci tohoto typu.

„Zrovna takové šaty by si člověk asi neoblékl na dětskou charitu,“ nebo „Když jsem viděl ty večerní šaty, řekl jsem si, že je to zcela nevhodné,“ či „Perfektní šaty na galavečer pro děti! Samozřejmě je všechno jen o Meghan,“ píšou lidé v komentářích pod článkem v Daily Mailu a někteří v legraci rozebírají, zda za podivným účesem a nesedícími šaty nestojí to, že po personálních změnách u Harryho a Meghan nedošlo třeba i k vyhazovu kadeřníka a krejčího.

A jiní spekulují nad tím, čeho chce teď vévodkyně dosáhnout. „Myslím, že někde došlo ke změně, když několik týdnů zůstala mimo dohled, nyní přichází sama s novým rozcuchaným účesem, víc přirozeným vzhledem, jinými šaty, i když přes poprsí jí nesedí, takže se buď snaží vypadat jemnější, starostlivější a víc pečující nebo je na lovu,“ zní v komentáři.

„Ano, zkouší něco jiného v naději, že nás oklame. On dělá to samé. Snaží se být lidštější a sympatičtější. Nebude to fungovat,“ odpovídá jiný.

Tak uvidíme, kam povedou další kroky páru, jestli manžele uvidíme někdy společně a jak se bude vyvíjet názor společnosti na jejich zbrusu nové chování i image.

Další články

Načítám