Hlavní obsah
Článek

Vztah herečky Megan Fox (38) a hudebníka Machine Gun Kellyho (34) je jako na houpačce. Před rokem to po několikaměsíční krizi, ze které jim pomohla mimo jiné i párová terapie, opět dali dohromady. V dubnu pro změnu herečka zrušila zásnuby a vypadalo to na definitivní konec. Jenže Megan, která kdysi popsala zpěváka jako svou spřízněnou duši, si nyní zahrála v jeho nejnovějším klipu k písni Lonely Road. A dokonce tam s ním čeká miminko…

Rocker GMK v písni za doprovodu kolegy Jellyho Rolla zabrnkal na city svým fanouškům a dal na odiv svou oddanost herečce z Transformers. Ta se v klipu objevuje s těhotenským bříškem. Porodí přitom v době, kdy je Machine za mřížemi kvůli loupežnému přepadení banky, k němuž se uchýlil ve snaze zaopatřit budoucí rodinu. S holčičkou pak navštěvují tatínka ve vězení…

Jak je známo, Megan má již z předchozího vztahu tři syny, a to s hercem Brianem Austinem Greenem, známým jako David ze seriálu Beverly Hills 90210. Zpěvák, jehož pravé jméno zní Colson Barker, má dnes již patnáctiletou dceru Casie.

Rytmická píseň, v níž Machine hraje i na kytaru, by podle mnohých mohla odkazovat na dobu, kdy dvojice čekala miminko, ale herečka potratila. Další pro změnu spekulují, že pár chtěl tímto způsobem světu radostnou novinu oznámit.

Poté, co video spatřilo světlo světa, prozradila uživatelka Instagramu Anna Danielle Cejka, že ve videu si dceru slavného páru zahrála její devítiměsíční holčička Violet. Když se jí kdosi zeptal, zda je Megan opravdu těhotná, odvětila: „No, to není, haha, bylo to jen kvůli klipu.“ Stejně tak hovořil i zdroj z jejich okolí. Podle serveru E! se ovšem pár ke spekulacím prozatím nevyjádřil.

Další články

Načítám