Hlavní obsah
Článek

Meg Ryan je nejen matkou herce Jacka Quaida, ale také dcery Daisy, která záři reflektorů zatím nijak nevyhledává. Ze snímků je jasné, že Meg a Daisy mají velmi blízký vztah.

Soukromý život herečky Meg Ryan není zcela otevřenou knihou. V roce 1991 se vdala za herce Dennise Quaida, se kterým má jediného syna Jacka. Rozvod páru proběhl v roce 2001 a mezi lety 2010 a 2014 byla partnerkou zpěváka a skladatele Johna Mellencampa. Vrátili se k sobě v roce 2017, a později dokonce ohlásili zásnuby, ke svatbě ale nikdy nedošlo a vztah nakonec skončil. Meg o svém soukromí mluví velmi nerada, v roce 2006 se ale veřejnost dozvěděla, že si herečka adoptovala čínskou holčičku jménem Daisy True, které bylo v té době pravděpodobně 14 měsíců.

O svých potomcích řekla za dlouhé roky jen několik střípků. „Mám dvě skvělé děti. Je to prostě nářez. Jsem vděčná za to, že je mohu znát,“ uvedla v roce 2023 pro časopis People. Do scénáře filmu Co bude dál?, ve kterém si ve stejném roce zahrála s Davidem Duchovným, pak zanesla, že její postava adoptovala dceru, stejně jako to udělala v životě ona sama.

A teď lidé mohou konečně spatřit, jak dcera Meg Ryan v současné době vypadá. Dámy si vyšly na procházku po New Yorku, cestou se dobře bavily a obě si ke svačině daly jablko. Zatímco Daisy si vystačila se svetrem, její matka zvolila dlouhý kabát, který dle mnoha lidí příliš neodpovídá teplému newyorskému počasí.

Lidé mají pocit, že Meg má se svou dcerou určitě skvělý vztah, spousta z nich si ale opět neodpustila poznámky k tomu, jak herečka v současné době vypadá. „Meg se zdá být dobrá matka, i když je celebrita, s dětmi nemá problémy. Škoda že si pokazila obličej, pořád by vypadala dobře, kdyby udělala starý dobrý facelift, ale na to je teď příliš pozdě,“ komentují lidé. „Meg, kdysi jste byla jednou z nejkrásnějších žen na světě, je pro mě matoucí, proč jste si plastickou operací zničila svůj dokonalý obličej. Ráda bych vás viděla stárnout s grácií a přirozeně! Teď už ani nemůžete hrát, protože váš obličej se vzhledem Jokera zamrznul,“ píší také čtenáři magazínu Daily Mail.

A někteří jsou dokonce ještě drsnější. „Vypadá příšerně. Měla by zažalovat toho, kdo jí to udělal,“ komentuje jeden z nich. Další lidé se vyjadřují i k dceři herečky, které by podle nich neuškodilo, kdyby si zdravé svačinky dávala častěji. Spousta dalších lidí je ale ráda, že má herečka v životě někoho, s kým si natolik rozumí, a doufají, že jí krásný vztah s dcerou vydrží.

4
fotky

Další články

Načítám