Hlavní obsah
Článek

Alisha Lehmann (25) je bezpochyby jednou z nejhezčích fotbalistek světa. Právě ta teď předvedla svůj fotbalový um a svoje fanoušky nadchla tím, že si zatrénovala jen v plavkách. Zlí jazykové pak mají pocit, že její perfektní tělo je to jediné, čím se může chlubit.

Alisha je švýcarská profesionální fotbalistka, která hraje jako útočník za ženský klub Super League Aston Villa a švýcarský národní tým. Právě se chystá na evropské kvalifikační zápasy proti Maďarsku, ještě předtím si ale se svým přítelem z klubu Aston Villa Douglasem Luizem odskočila načerpat síly do Rio de Janeira. Ani tam se ale Alisha neoddává jen opalování a poctivě trénuje. Ovšem pouze v titěrných bikinách, které odhalily její křivky. A lidé mají na její počínání rozdílné názory.

„Maximálně využívá svůj talent a není to fotbal,“ míní jeden. „Nikdo nesleduje její dovednosti s míčem,“ nebo „Jako fotbalistka je mizerná, ale maximalizuje všechno ostatní,“ zní od čtenářů Daily Mailu. Oproti tomu fanoušci na jejím profilu, kterých má fotbalistka 16,6 milionu, považují Alishu za bohyni nebo nejžhavější královnu a někteří si přejí být míčem, se kterým trénuje. A další samozřejmě nezapomněli vyzdvihnout pozadí, které sportovkyně díky tanga kalhotkám a dobrému záběru fotoaparátu předvedla v celé své kráse.

Související témata:

Další články

Načítám