Hlavní obsah
Článek

Matka rapera Seana „Diddyho“ Combse Janice Combs přišla ve čtvrtek svědčit k soudu v procesu svého syna. Účastnila se třetího slyšení kauzy, která poslední týdny hýbe Hollywoodem. V ní je její syn obviněn z řady trestných činů včetně sexuálního zneužívání, vydírání či obchodu s lidmi. Janice Combs, která se nedávno syna veřejně zastala, přišla v doprovodu dalších členů rodiny.

Třiaosmdesátiletá bývalá modelka se dostavila ke slyšení k newyorskému soudu v bílých úzkých minišatech, kabátu se zvířecím vzorem a slunečních brýlích s výraznými obroučkami. Přestože na ni lidé pokřikovali, dokázala zachovat kamennou tvář a nenechala se rozruchem okolo sebe znepokojit. Jeden muž například křičel: „Janice, tvůj syn je predátor a zaslouží si být zavřený!“

Janice se Seana Combse před pár dny hlasitě zastala, když řekla, že sice není perfektní, ale není žádné monstrum. Společně s jeho dcerami, sedmnáctiletými dvojčaty D’Lily Star Combs a Jessie James Combs jej už několikrát navštívila i ve vazební věznici v Brooklynu a právě návštěva syna ji dohnala k tomu, aby se k celé situaci vyjádřila. „Dívat se, jak se snaží veřejně zničit mého syna, když nemá šanci se bránit, je bolest, kterou nelze slovy popsat,“ prozradila serveru TMZ.

Právě raperova dvojčata podpořila babičku během její účasti na soudním slyšení. Společně s nimi dorazily i další raperovy děti – osmnáctiletá Chance Combs, třicetiletý Justin Dior Combs, šestadvacetiletý King Combs a rovněž jeho adoptovaný syn Quincy Taylor Brown (33).

4
fotky
Související témata:
Janice Combs
Kauza Diddy

Další články

Načítám