Hlavní obsah
Článek

Několik let práce Hance Mašlíkové (42) doslova ze dne na den zmizelo. Modelce a influencerce totiž Instagram zrušil účet, na kterém pracovala dlouhých 13 let a Hanka to přirozeně nese těžce. Sociální sítě jsou totiž i jeden ze zdrojů jejích příjmů.

„Podvod a katastrofa v přímém přenosu. Jedním kliknutím mi vzali 13 let života i byznys. 150 tisíc sledujících, nekonečné interakce, které mě naplňovaly, a roky budování vztahů zmizely kvůli jedinému sarkastickému vtipu. Tato situace mě doslova srazila na kolena. S podporou přátel, rodiny a vás všech jsem se rozhodla to nevzdat a začít znovu. Svět bohužel není fér, ale já jsem odhodlaná vrátit se silnější a opět s vámi sdílet všechny mé radosti i strasti,“ svěřila se Hanka mimo jiné na svém novém účtu s tím, že děkuje za sdílení i milá slova.

„Děkuji za každé povzbuzení, které mi pomáhá se zvednout a znovu budovat to, co jsme společně za ta léta vytvořili,“ vzkázala fanouškům.

Mezi lidmi, kteří Hanku podpořili, je i její bývalý partner, trenér bojových sportů André Reinders. „Mojí budoucí bývalý ženě, Hance Reinders, smazal Instagram účet, takže si musela založit nový. Takže pokud chceš tuhle sexy milfku se ztřeštěným humorem sledovat, tak tady dole,“ napsal André s úsměvem k odkazu na Hančin nový účet.

Pokud jde o výše zmíněný sarkastický vtípek, tak mohlo jít o ten, který Instagram vyhodnotil jako sexuální zneužívání dospělých. Hanka ještě koncem září sdílela na svém původním účtu text ve znění: „Žena je povinná alespoň jednou týdně znásilnit svého muže. To proto, aby se bál i jiných žen.“

5
fotek

Další články

Načítám