Hlavní obsah
Článek

Tak na tohle fanoušci Sandry Novákové (42) čekali několik měsíců. Venku už je krásné počasí, a tak se herečka konečně opět vysvlékla do plavek. A jak je vidět, celé léto může zase ukazovat tělo bez jediné chyby.

Za krásnou Sandřinu postavu mohou lidé poděkovat mimo jiné i focení pro Playboy, které si střihla letos v dubnu. Herečka přiznala, že právě kvůli němu na sobě zamakala, aby její křivky vypadaly skutečně dobře. A nutno říct, že se povedlo a její snímky jsou pořádně žhavé.

Komu ale profesionální fotky nestačily a čekal na to, až herečka odhodí svršky a bude se ukazovat jen v plavkách, ten si v současné době přichází na své. Před několika dny se ukázala v jednodílném koupacím úboru, a i když neodhaloval příliš, stejně z něj lidé byli u vytržení. A teď je Sandra potěšila znovu a ve skříni sáhla po bikinách. V těch se vystavila na lehátku u bazénu. „Tento způsob léta zdá se mi poněkud šťastným,“ napsala ke snímku.

A fanoušci zaplesali. „Nádherná, musíte na sobě pěkně makat, tuhle vlastnost Vám upřímně závidím. Já totiž nemám trpělivost, tím nechci říct, že byste to potřebovala, jste úžasná,“ rozepsal se například jeden z jejích sledujících.

„Kočka, Sandruško, máš krásné bříško a pupíček,“ přidává se jiný. „Paráda, postava super, chválím,“ chrlí komplimenty další.

Jen jeden fanoušek měl s fotkou malý problém. „Způsob léta schvaluju, nešťastnej je ten ořez dole. Vaše nohy vždycky stojí zato vidět celý,“ stěžuje si.

A některé dámy zase při pohledu na Sandřiny křivky blednou. „Já mám asi mindráček,“ svěřila se jedna z nich. Samozřejmě se ale i ženy na hereččiny křivky rády podívají a jistě budou doufat, že se herečka během letní sezony předvede i na dalších sexy fotkách.

Další články

Načítám