Hlavní obsah
Článek

Potkali jsme se na kosmetické akci, takže jedno z témat rozhovoru bylo jasné. Herečka Martina Preissová (48) se rozpovídala o tom, jak se o sebe stará. „Konečně jsem pochopila, že je to potřeba,“ připustila, že péči o zevnějšek předtím nepovažovala za důležitou.

„Ta péče nemůže být náhodná ani občasná. Starám se o sebe, je to takový ten čas, který může žena strávit sama se sebou v koupelně a nikdo ji neruší. Moje děti už jsou velké a chápou, že máma je žena a chce se líbit. A i manžel je rád, že to drží, myslím, že je to důležité,“ smála se a poplácala se po tváři.

S manželem Martinem Preissem si prožila své, tak nás zajímal i její recept na to, jak to zvládnout a stále se milovat. „Bez lásky to nejde, to je prazákladní předpoklad, aby se jakýkoli vztah vydařil. A ta láska musí být i sama k sobě. A když se to okoření smyslem pro humor a trpělivostí, následují krásné zítřky. Toho druhého musíte mít rád, tolerovat se, respektovat,“ domnívá se herečka.

Jakýsi deník svého života postuje herečka také na Instagramu, kde už má přes dvacet tisíc sledujících, a také v knihách. Vydala už dvě a přes léto se chystá psát novou. „Je to činnost, při které se musíte soustředit a neodbíhat, mít na to čas. Snažím se začít, aby příští rok mohlo něco vyjít,“ slibuje.

Další články

Načítám